Search This Blog

Translate

Thursday 2 November 2017

Εκπαιδευτικές επισκέψεις για τα Σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης του Δήμου Κιλκίς

Στο πλαίσιο των Σεμιναρίων Λαϊκής Επιμόρφωσης του Δήμου Κιλκίς που υλοποιεί η Επιμορφωτική Κιλκίς, θα γίνουν εκπαιδευτικές επισκέψεις για τους συμμετέχοντες που έχουν λάβει μέρος στα σεμινάρια.
Οι συμμετέχοντες του 1ου τμήματος με τίτλο "Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων, Αποτελεσματικής Συνεργασίας και Αντιμετώπισης Κρίσεων" θα επισκεφθούν το αθλητικό κέντρο Alexandros Sports Center, ενώ οι συμμετέχοντες του 2ου  τμήματος "Στέλεχος για την Εξυπηρέτηση Πελατών" και 3ου τμήματος με τίτλο "Πωλητής", θα επισκεφθούν το Ψυχαγωγικό Αγρόκτημα Ιππασίας και Περιπέτειας Ράντσο Κιλκίς.
Η πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και η δικτύωσή τους με τις τοπικές επιχειρήσεις αποτελεί βασικό μέλημα της Επιμορφωτικής και του Δήμου Κιλκίς. Για τον λόγο αυτό έπεται συνέχεια με τον προγραμματισμό νέων επισκέψεων και για τα υπόλοιπα τμήματα κατάρτισης.


Μέσα από τη σύντομη ανάγνωση του ημερολογίου Εκπαιδευτικών Επισκέψεων, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το προφίλ και τις δράσεις των επιχειρήσεων καθώς και των φορέων διοργάνωσης. 



Με τη  χρηματοδότηση εσόδων του Προγράμματος Λαϊκής Επιμόρφωσης (πρώην ΝΕΛΕ).