Search This Blog

Translate

Monday 11 January 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι.Ε.Π.Υ.Α.


Το ΚΕΚ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. και Κ.Δ.Β.Μ. επιπέδου 2, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) από το 2012 διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση του Προσωπικού των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, με ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις  100%.
Για την έκδοση άδειας εργασίας η ανανέωση, προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α επιπέδου 1,απαιτείται ο ενδιαφερόμενος να κατέχει πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης.
Όσοι δε διαθέτουν θεωρημένη άδεια εργασίας υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης συνολικής διάρκειας 105 ωρών.
Οι θεματικές ενότητες της κατάρτισης είναι:
1.Ιδιωτική Ασφάλεια: Συνθήκες εργασίας, ιδιαιτερότητες, διεθνείς τάσεις/προοπτικές, ελληνική πραγματικότητα, θεσμικό πλαίσιο
2.Ποινικό Δίκαιο
3.Ποινική Δικονομία
4. Ειδικοί ποινικοί νόμοι
5.Το προφίλ του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας
6.Βασικά καθήκοντα του προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α.
7.Ανταπόκριση σε περιστατικά
8.Ασφάλεια εγκαταστάσεων
9.Εξοπλισμός,μέσα&τρόποι προστασίας του προσωπικού ασφαλείας
10.Προστασία προσώπων/χρηματαποστολών
11.Πυρασφάλεια&αντιμετώπιση τεχνολογικών ατυχημάτων
12.Παροχή Πρώτων Βοηθειών
Όσοι διαθέτουν θεωρημένη άδεια εργασίας η αποδεδειγμένη προϋπηρεσία ως προσωπικό ασφαλείας δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κατάρτισης 105 ωρών, αλλά έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τα χαρτιά τους για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ δημιουργεί τμήματα προετοιμασίας των υποψηφίων  25 ωρών, όπου καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη των γραπτών και προφορικών εξετάσεων και δίδετε σε όλους το υλικό εκπαίδευσης.
Η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνεται σε πιστοποιημένες αίθουσες στο Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, και Πολύκαστρο και οργανωμένα σε πρωινά ή/και απογευματινά τμήματα.
Οι εκπαιδευτές έχουν πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια από τον ΕΟΠΠΕΠ η το ΚΕΜΕΑ  και πολύ σημαντική εμπειρία σε κάθε εκπαιδευτικό τομέα που απαιτεί το πρόγραμμα.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς προσφέρει έκπτωση στο κόστος κατάρτισης 20% σε ομάδες άνω των 15 ατόμων.


Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής:

Σαμαρά Σούλα, Δευτέρα-Παρασκευή 9:00πμ-14:30μ.μ