Search This Blog

Translate

Thursday 30 March 2017

Εκπαιδευτικά Προγράμματα για "Τεχνίτες Αμαξωμάτων (Φανοποιούς) & Τεχνίτες Βαφής"

Χορηγούνται Βεβαιώσεις Επιτυχούς Παρακολούθησης  Κατάρτισης αναγνωρισμένου από αρμόδια κρατική αρχή, Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) όπως προβλέπεται από τις παρακάτω αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών:

(Η προϋπηρεσία, σε όμοια εργασία, καθορίζεται σύμφωνα με τον τίτλο σπουδών που κατέχουν και πρέπει να έχει διανυθεί μέσα στην τελευταία οκταετία), θα προσκομίζεται:
Β. ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ (ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ )και ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΒΑΦΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ :


·        100 ωρών για Τεχνίτες Αμαξωμάτων (Φανοποιούς) και Τεχνίτες Βαφής σε θέματα που αναφέρονται στην ειδικότητά τους

·       40 ωρών για Τεχνίτες Αμαξωμάτων (Φανοποιούς) και Τεχνίτες Βαφής σχετικά με την περιβαλλοντική διαχείριση Φανοποιείου – Βαφείου

Σεμινάρια Τεχνιτών Αμαξωμάτων και Βαφέων
Προβλέπεται εκπαίδευση σε τεχνίτες και εμπειροτεχνίτες, εργαζόμενους και εργοδότες που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Οι προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλματος του τεχνίτη αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων και όροι λειτουργίας των συνεργείων των οχημάτων αυτών περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ 207/Α/11-12-85 Ν. 1575/85). Για τις ειδικότητες τεχνίτη αμαξωμάτων (φανοποιού) και τεχνίτη βαφής τα αντικείμενα εκπαίδευσης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΣτοιχεία επαγγελματικής δραστηριότητας
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΣυγκολλήσεις
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΤεχνολογία αμαξωμάτων
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΣχέδιο ειδικότητας
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΒαφές αμαξωμάτων
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΜηχανοκίνητα οχήματα
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΤεχνολογία βαφής
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΑιτίες που προκαλούν προβλήματα στη βαφή και πως διορθώνονται
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΓνώση Ν.35(Ι) ΤΟΥ 2006
http://www.masterkek.gr/MasterKEK/images/red2.pngΚίνδυνοι & μέτρα ασφαλείας – Προστασίας & υγιεινής στο εργαστήριο του τεχνίτη βαφής
Σεμινάρια Περιβαλλοντικής διαχείρισης Φανοποιείου Βαφείου Αυτοκινήτων.
Προβλέπεται εκπαίδευση σε αντικείμενα θέματoς σε τεχνίτες αμαξωμάτων και τεχνίτες Βαφείς αυτοκινήτων για την έκδοση άδειας άσκησης επαγγέλματος (με βάση την Υ.Α. 19197/1483/1997 : Καθορισμός πρόσθετων προσόντων φανοποιών- βαφέων και διαδικασιών για την έκδοση αδειών άσκησης επαγγέλματος καθώς και προϋποθέσεων για την αναβάθμιση των ισχυουσών αδειών).
Αντικείμενα εκπαίδευσης περιβαλλοντικής διαχείρισης:
Α. ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ (ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ) και ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΒΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ :


  •    Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης  Κατάρτισης αναγνωρισμένου από αρμόδια κρατική αρχή, Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ ) για την περιβαλλοντική διαχείριση του Φανοποιείου ή του Βαφείου, διάρκειας 40 ωρών.

(Πρέπει να έχουν ελάχιστη προϋπηρεσία σε όμοια εργασία τουλάχιστον οκτώ (8) ετών η οποία πρέπει να έχει διανυθεί μέσα στην τελευταία δεκαπενταετία) θα προσκομίζεται:


  •    Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης  Κατάρτισης, αναγνωρισμένου από αρμόδια κρατική αρχή, Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΚΕΚ ), από την οποία θα προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει παρακολουθήσει για τουλάχιστον 100 ώρες επιτυχώς τα μαθήματα που αναφέρονται στην ειδικότητά του.
και

  • Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης  Κατάρτισης, αναγνωρισμένου από αρμόδια κρατική αρχή, Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΚΕΚ ) για την περιβαλλοντική διαχείριση του Φανοποιείου ή του Βαφείου, διάρκειας 40 ωρών.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Πληροφορίες: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ
Έδρα: Δοϊράνης 56, Κιλκίς –Τηλ. 2341028705
Παράρτημα: Εθνικής Αμύνης 37, Πολύκαστρο – Τηλ. 2343097340